Novitan Silver -langasta tekemäni bolero valmistui tänään. Tai pientä viimeistelyä vaille vielä on ja tällä hetkellä se on kuivumassa kostutuksen jälkeen. Samalla laitoin sen kevyeen pingotukseen. Saas nähdä millainen bolerosta tulee sitten ihan valmiina. Toivottavasti lanka pehmenee käyttöön kelpaavaksi. Laitan kuvan ja tarkemmat tiedot tulemaan vähän myöhemmin, kunhan saan sen täysin valmiiksi.

Boleron virkkaaminen oli ihan mukavaa ja se valmistuikin nopeasti. En vain tiedä onko minun virkaustekniikka ihan oikea, sillä peukalo tahtoo kipeytyä, kun pitempään virkkaan. No bolero oli joka tapauksessa suht helppotekoinen ja ohje oli selkeä. Ainut ongelmakohta oli olkasaumojen "ompelu", mutta hetken ohjetta tavatessani huomasin miten se tehdään. Pieniä muutoksia tein ohjeeseen (mm. hihoihin jätin hieman enemmän ketjusilmukkakaaria ja tein myös helmaan samanlaisen kierroksen kuin hihansuissakin on, vielä jäin miettimään, että pitäisikö kaula-aukkoonkin tehdä sellainen... No pitää katsoa vielä että miltä näyttää, kunhan saan siihen nyörin paikalleen.) 

Vielä pitää tehdä muutamat tähtisukat ja samalla pitäisi yrittää saada tehtyä myös sitä vauvan neulesettiä, josta olen jo aiemminkin maininnut. Kolme paria tähtisukkia on vielä tekemättä, mutta onneksi sain joustettua aikataulua sen verran, että vain kaksi paria pitää tehdä ennen Joulua ja kolmannen ehtii tehdä sitten Joulun jälkeenkin.