Kiitokset vielä kaikille arvontaan osallistujille ja nyt arvonta on suoritettu! Onnettarina toimivat pikkuneidit Ronja ja Minja. Eli kun on kaksi onnetarta on myös kaksi voittajaa

Arvonta tapahtui seuraavasti: Tein 21 samanlaista lappusta, joissa oli numerot 1 - 21 (koska näin monta osallistumista arvontaan tuli). Laput laitoin maljaan ja onnettaret nostivat vuoronperään lappuset.

Ja arpaonni suosi: Numeroa 13 eli ANNELIA sekä Numeroa 18 eli SARIA!!! Onnittelut voittajille!!!!! Pienet palkinnot ovat lähdössä ja voittajille olen laittanutkit onnittelut omiin blogeihin. Jos ilmoitatte minulle tähän viestiin yhteystiedot/sähköpostin, jotakautta saan tarkemmat yhteystietonne niin paketit pääsevät matkaan Samalla voisit laittaa vähän tietoa lempituoksustasi tunnelman luojana (marja, kukka, sitrus jne vai pidätkö ihan tuoksuttomasta tunnelmasta ).


Kiitoksia jälleen kivoista kommenteista! On mukavaa huomata, että käyt katselemassa tuotoksiani ja merkintöjä käynnistäsi on aina ilo lukea

Oikein mukavaa, joskin sateista viikonlopun jatkoa! Ainakin täällä Oulun seudulla sadetta on taas tälle päivää riittänyt. Mutta eiköhän se aurinko taas ala pilvien raosta pilkistelemään.