Kiitoksia kommenteista

Eilisessä postauksessani vilahtikin jo toinen myssy. Sain tänään toisenkin valmiiksi, joten esittelen ne nyt yhtäaikaa. Huomasin, ettei tytöillä ole oikein sopivia syysmyssyjä, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Kaivelin esiin Tico Ticon keränlopput ja ne muuttuivat myssyiksi. Kolme keränloppua sainkin näihin kulutettua . Minulla oli ihan ohjekin, kun aloin neulomaan, mutta loppujen lopuksi näistä tuli ihan erilaiset. Lanka on sen verran värikästä ettei tarvitse mielestäni mitään sen isompia kuvioita, joten tein ihan peruspipot. Muutama palmikko on vähän antamassa vaihtelua neulepintaan.

Tällaiset "pötkylät" näistä sitten tuli: 

Vasemmalla on pienempi pipo ja siinä on 108 silmukkaa, oikealla isommassa pipossa on 120 s. Neuloin nro 3 puikoilla. Onneksi ovat päässä vähän paremman näköisiä :

Myssyt istuvat hyvin päähän ja peittävät sopivasti korvat. Lanka on sopivan paksuista eikä tunnu kutisevankaan. Tarkkasilmäinen katsoja huomaakin pienemmässä pipossa pienen "virheen". Eli kun vain aloin tekemään myssyä sen tarkemmiin suunnittelematta palmikot eivät menneet ihan tasan vaan taakse tuli kaksi palmikkoa vierekäin. No enpä tiedä voiko sitä varsinaisesti virheeksikään sanoa... Nyt voi syksy tulla! Lapaset, sukat, huivit ja nyt myssytkin on valmiina Ja kaikki on tätä ihastuttavan herkullisen väristä Tico Ticoa.

Oikein mukavaa syksyistä alkavaa viikkoa Sinulle!