Suuren suuret kiitokset ihastuttavista kommenteista. Joulurauha maassa, mutta käsitöitä silti tulee värkättyä.

Kauhavan Kangas-Aitalta tilaamia lankoja piti päästä kokeilemaan ja ensimmäisenä puikoille hyppäsi INKA alpakkalanka (50 % merinovillaa ja 50 % alpakkaa). Ihastuttavan tuntoista hieman pörräistä lankaa. Tällaiset sukat sain aikaiseksi: 

Jälleen pahoittelen kuvien huonoa laatua...   Tässä pimeydessä ja keinovalossa on NIIN hankalaa kuvata. Vasemman puoleisessa kuvassa väri on lähempänä todellisuutta. Hieman mallia katsoin Novitan sukkalehdestä, mutta koska lanka oli paljon ohuempaa kuin ohjeessa piti silmukkamääriä ja sitä myötä neulepintaakin sitten soveltaa aikalailla oman mielen mukaan. Kantapäänkin ja kärkikavennukset tein myös omalla tyylilläni. Mutta on se vain kumma, kun en saa sukista ikinä omaan jalkaan sopivia, vaan näistäkin tuli hieman reilut eli ovat siis n. kokoa 38. Mutta eiköhän näillekin löydy sopivat varpaat lämmitettäväksi.

Jouluaatto meni mukavasti, on syöty hyvin ja joulupukki kävi tuomassa lahjoja ja voi sitä riemua ja iloa mitä paketeista paljastuikaan. Itsekin pari lahjaa sain, joten olen ilmeisesti ollut ainakin hieman kilttinä kuluneen vuoden aikana.

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä toivotan Sinulle oikein hyvää Joulupäivän jatkoa!