Heissan ja oikein mukavaa tiistaita! Kiitoksia jälleen ihanista kommenteista. On mukavaa, että jätät käynnistäsi merkinnän. Kommentteja on niin hauska lukea ja käydä vastavierailulla blogissasi (mikäli sinulla sellainen on).

Välityönä neuloin pipon. Mallia katselin vähän sieltä sun täältä ja lopulta sitten sävelsin oman mielen mukaan. Tällaisen sain aikaiseksi:

Lankana on Haaparannasta ostamani raitalanka, jossa 70 % villaa ja 30 % polyamidia. Jousteen neuloin 5 mm 40 cm pyöröpuikoilla ja yläosan 5.5 mm 40 cm pyöröpuikoilla.  Joustinosuuden olisi voinut neuloa vielä vähän pienemmillä puikoilla, että olisi ollut napakampi. Mutta hyvin tuntuu näinkin päässä pysyvän. Koska lanka on niin kauniin väristä en tehnyt isompia kuvioita, eteen vain pienen peruspalmikon. Senkin olisi ehkä voinut jättää pois....?

Tässäpä vielä lisää kuvia piposta, joissa malli näkyy ehkä vähän paremmin:

Eli siis pipoa voi pitää pitkänä tai sitten klassisemmin taittamalla resori kaksinkerroin. Katsoin parhaakseni sensuroida kuvista kasvoni pois, ilmeet olivat melkoiset.  Haasteellista hommaa tämä itsensä kuvaaminen.

Tällaista tällä kertaa. Kiitoksia vierailusta ja oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa Sinulle!