Heipä hei! Ja kiitoksia ihanista kommenteista

Vauhdikas viikonloppu takana. Lauantaina juhlittiin tätini syntymäpäiviä ja sunnuntaina vietettiin meidän neitien yhdistettyjä syntymäpäivä. Vanhin neiti täytti viime viikolla 4-vuotta ja nuorempi täyttää joulukuun lopussa 3-vuotta. Vain reilu kuukausi syntympäivien välissä, joten pidettiin vielä yhteissyntärit.

Tässäpä hieman juhlatunnelmia ja tarjoiluita:

Yleisilme herkkupöydästä. Ja kuten näkyy ihan kaikki ei ollut suklaista ja makeaa.

Tuulamantorttupalaset laitoin tarjolle marenkikakkujen kera.

Vaahtokarkkitikkareita, kuorutteen CandyMeltsiä ja strösseleitä.

Pienempi gluteeniton täytekakku. Ihan samat täytteet ja koristelut kuin varsinaisessakin kakussa, pohja vain on gluteeniton.

Piparkakkukakku, jossa on keijuprinsessa. Sellainen kakku oli tytöillä toiveena ja tällainen siitä sitten tuli. Eli ne aiemmassa postauksessa olleet "piparit" olivat siis marsipaanista tehtyjä. Valkoisen marsipaanin värjäsin kaakaojauheella ruskeaksi, pipareiden väriseksi. Kakussa on suklaiset käärettorttupohjat ja täytteenä mustikka marmeladia sekä suussa sulavaa valkosuklaa täytettä Daim murusten kera.

Vielä lähikuva "keijuprinsessasta". Tämä on ensimmäinen tämän tyylinen marsipaanista tekemäni somiste. Aiemmin olen tehnyt pääasiassa kukkia, lehtiä yms muotilla tehtyjä juttuja.

Lisäksi tarjolla oli suolukkana aiemmin esillä ollut suolapiirakka sekä mummin tekemiä herkullisia juustosarvia.

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea äidin muruset! Paljon onnea vaan!

Kiitoksia vierailusta ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa! Jokohan tällä viikolla saataisiin lunta?!