Eilen illalla sain ommeltua pienemmänkin Miami neuletakin valmiiksi ja tänään niitä on sitten soviteltu ja mallailtu. Juuri sopivan kokoisen ja ilmeisen mieluisat tuntuvat olevan

Hyvää kuvaa kahdesta "ikiliikkujasta" on miltei mahdoton saada, mutta tässä jotain sentään Neuletakit on siis Novita Miami langasta ja ohje on Moda 1/2011 lehdestä enemmän ja vähemmän itse muokattuna. Kivat käyttöpaidat/takit näistä sitten lopulta tuli. Pinkissä takissa on se langan värivirhe, jonka kyllä huomaa (ainakin kun sen tietää), mutta eipä se käyttöä estä. Uskon, että näitä tulee kesälläkin paljon pidettyä mekkojen yms päällä. Ohjeen alkuperäisenä lankana oli Gjestal Tinde, mutta päädyin vaihtamaan langan, koska Miami on konepestävä ja kun kyseessä on lasten vaatteet... niitä pitää pestä! Napeiksi laitoin hauskat kukkanapit, jotka satuin löytämään. Takin selässä on palmikkokuviota, kuten alakuvasta näkyy:

Tämä projekti siis valmistui nyt. Mitähän sitä sitten keksisi? Muutakin kuin makkarasukkia Kenties jotain kivaa siitä tico ticosta.....?

Mukavaa illan jatkoa ja kiitoksia kommenteistanne. Niitä on aina ilo saada ja lukea!