Heissan ihanaiset ystäväni! Ja suuren suuret kiitokset hurjasta kommenttimäärästä

Puikot ovat viuhuneet kovasti, mutta mitään valmista ei ole vielä esiteltävänä. Sen sijaan tarjoilen teille herkkuja. Järjestin joku aikaa sitten pitkästä pitkästä aikaa tyttöjen illan ja sinnehän piti vähän tajoiluita tehdä. Makean nälkään leivoin jauhottoman brownies-kakun:

Koristelin kakkua valkosuklaalla sekä Marianne rouheella, joten siitä tuli kolmen suklaan kakku Ulkonäkö ei ehkä olen kovin silmiä hivelevä, mutta maku oli mitä herkullisin ja onneksi vieraillekin maistui.

Leivoin suolukaksi (onpas muuten aika hauska sana ) broileri - aurajuusto piirakan, mutta siitäpä en hoksannut kuvaa ottaa.... Sekin tuntui maistuvan.

Ihan pakko vielä laittaa kuva "boolimaljastani". En omista virallista oikeaa boolimaljaa, joten jotain oli keksittävä ja tadaa:

Iso lasipurkki nauhoin somistettuna sai toimia boolimaljana. Hätä keinot keksii Ilta oli oikein onnistunut ja oli todella mukavaa huomata, että minulla on tuvan täydeltä ihania ystäviä!

No sitten vähän vielä käsityö asiaa tai ainakin jotain siihen viittaavaa. Kävin Haaparannassa mutkan ja sieltä tarttui mukaani muutama lankakerä :

Musta-harmaa-valkoista Sporttia on myös kaksi kerää, mutta toinen on jo puikoilla. Toivottavasti muutaman päivän sisällä näette mitä siitä valmistuukaan.

Oikein mukavaa keskiviikko illan jatkoa ja kiitoksia vierailusta!