Jakun teko etenee, hitaasti mutta varmasti... Vasemman etukappaleen kanssa meinasi alkaa tökkimään ja sen tekeminen kestikin piiiiitkän aikaa. No lopulta taas neulomiskärpänen puraisi ja sain sen tehtyä ja samassa hujauksessa valmistui myös oikea etukappale. Oikean etukappaleen tekoon aikaa kuluikin vain kolme päivää/iltaa. Lankaa on tähän mennessä kulunut hieman vajaa 300 g (minulla ei ole vaakaa, jolla voisin punnita keriä, joten pitää tyytyä näihin suuntaa-antaviin tietoihin). Eli vasen etukpl valmistui 6.5. ja oikea etukpl 9.5.07.

Seuraavaksi olisi vuorossa hihojen tekeminen. Mietiskelin, että voisinkohan tehdä hihat yhtä aikaa....? Samoilla puikoilla rinnakkain, kummallekin oma kerä. Näin välttyisin ikävältä toisen samanlaisen kappaleen tekemiseltä (tai ainakin kappaleet tulisi yhtä aikaa tehtyä :) ja lisäykset tulisivat varmasti samaan kohtaan. Mitenhän mahtaisi homma toimia? Jos jollakin on kokemusta tällaisesta laittaisitko neuvoja tulemaan. KIITOS!

Ajattelin laittaa jo tänään taka- ja etukappaleet kostumaan ja venymään. Näin pääsen heti kauluksen ja reunapitsien kimppuun, kunhan hihat on ensin valmistuneet.

Mutta nyt takaisin siivouksen pariin, jotta sitten voi hyvällä mielin istahtaa sohvan nurkkaan hihoja aloittelemaan =)