Kiitoksia todella mukavista kommenteista

Eilen illalla sain viimeisteltyä ensimmäisen Baby Börnin talviasu -setin. Settiin kuuluu jo aiemmin esittelemäni neuletakki, villahousut sekä pipo.

Tällainen kokonaisuudesta sitten tuli: 

Lankana on vaaleanpunainen Novitan Wool sekä pörrölanka. Woolia settiin kului yhteensä aika tarkalleen 100 g ja pörrölankaa n. 25 g (eli noin puolen yhdestä kerästä). Varpaat ja sormet taitavat vaavilla vielä paleltua, mutta pitänee niillekin jotain lämmikettä jossain vaiheessa tehdä. Toinen setti valmistuu myös lähipäivinä.

Eilen hain postista ihanan paketin Kauhavan Kangas-Aitasta. Vastikään löysin tämän liikkeen netin syövereistä ja "ihan pakkohan" sieltä oli muutama kerä tilata kokeiltavaksi: 

 LOTTE on 100% villalankaa (Superwash) valmistettu Norjassa, INKA langassa on 50 % villaa, 50 % alpakkaa, SILO langassa on 75 % villaa, 25 % silkkiä ja SILJE ALPAKKA on 100% alpakkaa. Ihania, ihania pehmoisia keriä!  Mitähän kivaa näistä keksisikään...?  Lisäksi paketissa tuli minulle muovinen (Prym) roseelaite. Pakkauksessa ei ollut kunnon ohjeita Rose-kukkien tekoon, muutamia kuvia kylläkin, joten pitänee alkaa harjoittelemaan kukkasten tekoa. Jos sinulla sattuu olemaan tiedossa hyvä ohje sivu roseelaitteen käytöstä, niin linkitätkö kommenteihin. Kiitoksia! 

Oikein mukavaa torstaipäivää Sinulle ja kiitoksia vierailusta!