Kiitoksia jälleen kerran ihastuttavista kommenteista! On mukavaa, että käyt katselemassa aikaansaannoksiani ja kuulumisiani. Jätäthän merkintää käynnistäsi, niin tulen vastavierailulle. Minusta on niin mukavaa vierailla toisten blogeissa, ihastella toinen toistaan upeampia käsitöitä ja saada uusia ajatuksia ja ideoita itselle.

Tänään askartelimme tyttöjen kanssa vähän lisää joulujuttuja, nimittäin muutaman joulukortin. Kaivelin kaapinkätköistä tarvikkeita, sitten vain mielikuvitus valloilleen ja tällaisia saimme aikaiseksi: 

Pohjana eriväriset valmiit korttipohjat, joihin liimattiin kakkupaperi koristeeksi. Kynttilä on tehty wc-rullan puolikkaista, joiden päälle liimattiin ensin valkoinen paperi ja sitten tyttöjen toiveiden mukaiset kreppipaperit. Sydänlanka on mustaa villalankaa. Ja koska tytöt on kovasti kiiltävän perään koristeltiin kynttilöitä ja liekkejä hieman erivärisillä kimalleliimoilla. Sopivan helppoa lasten kanssa tehtäväksi, mutta ihan kauniit kortit saatiin aikaiseksi mummoille ja papoille annettavaksi. Vai mitä? Kuvassa näkyy myös piparikuuset, ne vain on niin suloiset. Kortit ja kuuset ovat pääseet esille aiemmin esittelemäni lasisen ikkunalaudan päälle kunniapaikalle.

Tällaisia näperryksiä tällä kertaa seuraavaksi jotain muuta taas. Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua Sinulle ja kiitoksia vierailusta!