Heipä hei ja kiitoksia ihastuttavista kommenteista!

Nyt on jo niin jouluinen tunnelma, kun lopultakin sitä lunta on satanut! Viikonloppuna saikin lumitöitä tehdä ihan urakalla ja päästiin pulkkamäkeen tyttöjen kanssa.

Muutamia pään lämmittimiä tässä on tullut neulottua:

Ensimmäisenä palmikkopipo Novitan 7 veljestä Polkka -langasta.

Väri ei pääse kuvassa ihan oikeuksiinsa. On luonnossa paljon kirkkaamman värinen. Palmikot eivät oikein raidallisessa langassa erotu. Edessä on siis kaksi palmikkoa ja takana on joustinneuletta. Pipo sopii lapsen päähän, mutta joustavan neuleen ansiosta mahtuu myös minun päähäni.

Toisena toinen palmikkopipo Dropsin Merino villasta: 

Tässäkin väri on oikeasti enemmän violetti. Yksivärisessä kuvio näkyy hieman paremmin, kuten huomaat. Tämä on siis samalla mallilla kuin edellinenkin pipo. Tästä tuli hieman pienempi kuin edellisestä. Lanka on ihanan pehmoista.

Kolmantena raidallinen joustinneulepipo 7 veljeksestä: 

Tummanruskea sekä turkoosi raitainen korvanlämmitin. Ihan peruspipo.

Ja viimeisenä vaalean harmaa baskeri: 

Tästä piti tulla aikuisen päähän sopiva, mutta ilmeisesti liian pienillä puikoilla neuloin, sillä tämä ei kyllä omaan päähäni mahdu, mutta tytöille on juuri passeli.

Saatan vielä koristella myssyjä hieman, kunhan posti tuo paketin, jossa on yksi uusi "vekotin" minulle.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle ja kiitoksia vierailusta!

PS: Kaima, joka jätit kommenttia edelliseen postaukseeni. Linkki blogiisi ei toiminut. Joten jos/kun vierailet uudestaan jätä uusi merkintä. Odotan innolla, että pääsen katselemaan blogiasi.