Suuren suuret kiitokset ihastuttavista kommenteista! On ilo huomata, että jaksat käydä kurkkaamassa blogiini. Jätäthän jatkossakin merkinnän vierailustasi, niin tiedän käynnistäsi ja käyn ilomielin vastavierailulla mikäli sinulla on oma blogi yms.

Tänään on juhlittuu isää. Meidän iskä herätettiin halausten, sumppien ja lahjojen kera. Aamupalaksi tarjottiin kahvia ja kakkua . Kakuksi tein Kinuskikissan ohjetta mukaillen Lakritsipommin. Meidän iskä kun on suuri lakritsin ystävä, joten heti kun tähän ohjeeseen törmäsin ajattelin, että tästä tulee meidän isäinpäiväkakku .

Tällainen minun Lakritsipommistani sitten tuli:

Pohjana on tavallisia Domino-keksejä, koska en mustia tähän hätään mistään löytänyt. Koristeet tein Wiltonin Candy Melts-napeista sulattamalla. Tämän materiaalin käsittelyä vasta  harjoittelen. Tyttöjen syntymäpäivä lähestyy ja piti vähän testata, että miten nämä napit käyttäytyvät ja mitä näistä voikaan tehdä.

Tämä kakku oli varsin maukasta; aikuiseenmakuun. Tytöille tämä ei erityisesti maistunut ja isompi neiti sanoikin; "Minun syntymäpäiväkakkuni maistuu suklaalta eikä siihen tule yhtään tuota mustaa". Saas nyt nähdä millainen siitä kakusta sitten tuleekaan, erinäisiä toiveita on kyllä esitetty....

Oikein mukavaa isäinpäivän jatkoa ja paljon paljon onnea kaikille isille ja papoille!

PS: Aiemmin näkynyt Piparkakkutalo on nyt saanut ikkunalaudan tai no... se on vähän sellainen oma sovellus ja oman suunnittelun tuotos. Ensin löysin sopivat kiinnikkeet ja siitä se ajatus sitten lähti 

Tällainen on lopputulos: 

 Eli siis lasinen "ikkunalauta", jonka leikkautin ihan mittojen mukaan (reunat on pyöristetty ettei tule vahinkoja). Alhaalla on tanko, johon voi laittaa verhokapan tai esim. joulukoristeita yms. mukavaa.