Kiitoksia ihanista kommenteista! Mukava käydä kurkistamassa blogissa ja lukea kivoja kommentteja On mukavaa huomata, että myös muutkin, kuin vain itse täällä käy

No mutta sitten taas asiaan eli KYHäilyiden pariin. Tietokone taas takkua syystä tai toisesta, eilen yritin päivitellä, mutta kone ei suostunut yhteistyöhön. Toivotaan, että tänään onnistuu paremmin

Eli siis KYH 14 on valmistunut ja kyseessä on huivihattu. Tämän tein ihan ohjeen mukaan. Lankana on joku kaapin kätköistä löytynyt puuvillalanka ja huiviosassa Miamia (jälleen kerran ). Ehkä vielä jotain pientä koristusta, kukkia tms tähän vielä laitan. Tätä tehdessä opin taas jotain uutta eli lyhenne SSK tuli opiskeltua. Katso linkitetystä ohjeesta tarkemmin. Ihastuin ohjeeseen kovasti ja näitä tuleekin lisää.

KYH 15 aloitin toisen perinnehuivin. Tästä tulee samanlainen kuin edellisestä vain pari silmukkaa kapeampi ja värit menevät vähän erilain, jos nyt ihan tarkkoja ollaan.

KYH nro 16 on huivihattu aikuiselle. Ihastuin tosiaan malliin niin, että halusin tehdä itsellenikin huivihatun. Lisäsin alkuperäiseen silmukkamäärään 6 silmukkaa joten huiviosakin samalla hieman suureni ja tästä tulikin juuri sopiva Lankana jälleen tuttu ja turvallinen Miami. (Oli muuten aika haasteellista kuvata omaa päätä meinasi kädestä loppua pituus kesken, mutta jonkinlaisen kuvan sain kuitenkin räpsäistyä.) Tämä huivihattu onkin ollut jo tänä aamuna käytössä. (Omaksi muistiksi; s 79 ja 4.5 mm puikot.)

KYH nro 17 aloitin lapaset perinnehuiville pariksi. Ja yllätys yllätys näitäkin pitää tehdä kaksi paria Meinaa vain sukkapuikot loppua kesken, kun on niin monta työtä puikoilla. (Omaksi muistiksi näistä lapasista; 7 s/puikko ja 4.5 mm sukkapuikot.)

Meinaa vähän paniikki pukata päälle, kun on niin monta keskeneräistä työtä, mutta onneksi sentään jotain on jo valmiinakin Nyt pitäisi ottaa loppukiri ja aloitella useampia töitä päivässä, koska lähdemme reissuun 23 pvä eli en pysty ihan viimeisinä päivinä töitä aloittelemaan. Toivottavasti on sallittua aloittaa työt etukäteen?

Tämä päivä on vierähtänyt mukavasti valmistujaisjuhlissa. Kiitoksia vain J:lle ihanista juhlista! Tällaisen kukkakimpun tyttöjen kanssa teimme vastavalmistuneelle

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa ja nyt käsitöiden pariin Joka ilta on kova kiire käsitöiden ääreen tyttöjen nukahtamisen jälkeen. Mistähän lie johtuu ? Tuleekin mieleeni ystävältäni kuultu viisaus. Hänen mumminsa oli kuulemma aina sanonut; "Ahkerat kädet eivät tee syntiä". Ja tämä pitää kyllä niin paikkaansa! Neuloessa, virkatessa jne käsitöiden parissa ei voi ainakaan herkutella samalla, koska muutenhan langat sotkeentuisivat.