Ihan ensimmäisenä haluan kiittää ihanista kommenteista Olin saanut Jaanalta todella mukavan viestin. Kerrankin arpaonnetar on suosinut minua ja olen voittanut hänen bloginsa arvonnassa jotain kivaa käsityöjuttua

Mutta sitten asiaan eli kuten otsikosta näkyykin kaikki KYHäilyt on nyt valmistunut! Tässäpä pikaiseen päivitykset viimeisimmäksi valmistuneista töistä ja teen vielä jonkinlaisen yhteenvedon, kunhan ennätän koneen ääreen vähän pidemmäksi aikaa istahtamaan.

Eli KYH 10 Pyyhekukkaset ovat valmistuneet. Kyseessä siis neljä Miamista virkattua kukkasta, joihin kiinnitin metalliset klipsut pyyhkeen kiinnitystä varten. Kuvassa näkyvät kylpyhuoneen "koukut" ovat hankalan mallisia eikä pyyhkeet tahdo niissä pysyä, mutta nyt näiden kukkasten ansiosta pyyhkeet pysyvät kauniisti paikoillaan Pientä, mutta erittäin käytännöllistä ja ihan hauskan näköistäkin.

KYH 22 Huivihattu lapselle on myös valmistunut.

Samoin KYH 23 Huivihattu aikuiselle valmistui juuri. Täytyy myöntää, että kyllä oli melkoista pakkopullaa tämän viimeisen KYHäilyn valmistuminen. Pakotin itseni neulomaan sen valmiiksi, ettei projektin onnistuminen jää tästä kiinni. Viimeiset kierrokset tuntuivat raastavan pitkiltä, mutta niin se sitten lopulta valmistui ja langatkin tuli pääteltyä samantien

Myös KYH 12 Pienemmän Baby bornin hellemekko on saanut napit kiinnitykseksi eli sekin on valmistunut. Tytöt on onnistunut mekon piillottamaan nyt niin hyvin etten siitä uutta kuvaa tähän hätään saanut otettua.

Mutta huh huh, nyt on Kesä Yön Hullutus minun osaltani valmiina Olin siis todellakin ensimmäistä kertaa mukana ja erittäin mielenkiintoinen kokemus tämä kyllä oli. Välillä epätoivo meinasi vallata keskeneräisten töiden vuoksi, mutta pikku hiljaa yksi työ kerrallaan ne sitten valmistuivat. Sairastaminen KYHäilyajan keskellä meinasi vähän verottaa, mutta onneksi en luovuttanut silloinkaan. Ihan positiivinen kokemus tämä kyllä oli ja kenties (mikäli tällainen Hullutus ensi vuonnakin järjestetään) lähden uudestaankin mukaan Kiitoksia kaikille ihanille blogiystävilleni tsempistä ja kannustuksesta

Mutta neulominen jatkuu vaikka KYHäilyt onkin nyt valmiina.  Turkin langat polttelevat ja itse asiassa yksi onkin jo hyvää vauhtia puikoilla ja valmistunee ihan lähipäivinä. Myös uusimmasta Novitasta löysin monta toteuttamiskelpoista mallia.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle! Sehän onkin heinäkuun viimeinen viikko!!! On se vain hurjaa miten tämä aika rientää.