Kiitoksia jälleen ihanista kommenteista ja vielä ehdit mukaan ARVONTAAN, ellet ole siihen vielä osallistunut!

Ihana keväinen päivä vietetty aikalailla ulkoillessa. Kuvia tuli räpsittyä ja tässä kuva aiemmin neulomistani Miami-takeista neitien päällä. Mitään uutta, kun en nyt saa aikaiseksi. Sen verran työläs/aikaavievä tuo menossa oleva projekti Nämä takit ovat olleet todella paljon käytössä ja pinkin värivirheestä huolimatta erittäin pidettyt ja mieluisat.

Ei haittaa vaikka "puplia" takit päällä puhalletaan, kun lanka on konepestävää. Ja niinhän se on lasten käyttövaatteissa oltava. (Ainiin. Kuvissa esiintyvät ihastuttavat mansikkalakit ostin kevätmyyjäisistä muutama viikko takaperin. Aivan ihastuttavat )

"Puplien" puhaltelun lisäksi istutimme neitien kanssa auringonkukan siemeniä ja tässäpä siitä pieni kuvasarja:

Ensin purkkiin multaan sitten tökätään siemen multaan, tasoitellaan ja lopuksi "hieman" kastellaan. Taimet laitettiin kelmulla peitettyyn laatikkoon, jotta niitä helppo kuljettaa tarvittaessa. Saas nähdä alkaako siemenet ikinä itämään no kovasti niitä ainakin hoidetaan

Nyt kisastudiota virittelemään ja peliä jännittämään!

Oikein ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa! Toivon sinulle ihania ja antoisia hetkiä käsitöiden parissa sekä mukavia ja mieleen painuvia tapahtumia perheen sekä ystävien seurassa tulevalle viikolle!