Kiitoksia ihastuttavista kommenteista. Eilen blogissani oli käynyt vierailijoita eniten pitkään aikaan. Todella hienoa!

No sitten taas itse asiaan eli käsitöihin. Pari huivia on tässä valmistunut; pitkä ja pätkä, kuten otsikostakin jo näkee. Aloitetaan vaikka siitä pidemmästä.

Eli neuloin Novitan Karuselli langasta tuubihuivin puolipatentilla. Tällainen tuubista tuli: 

Oikean puoleisessa kuvassa väritys on paremmin kohdallaan. Mukavan pehmoinen ja lämpöisä huivi ja koska lanka on akryyliä se ei tunnu kutittavankaan. Ehkäpä teen vielä jossain vaiheessa tuubille sopivan lakin...

Seuraavana sitten on vuorossa se pätkä. Selailin tässä taannoin jotain ulkomaalaisia käsityösivuja ja törmäsin erittäin mielenkiintoisen näköiseen huiviin (tai miksikäs tätä nyt sanoisi). No siitäpä idea sitten tuli ja suunnittelin kuvien pohjalta oman näköiseni "pätkähuivin" (joo, nimeä pitää ehkä vielä miettiä): 

Lankana on Novitan Tempo (vasemman puoleisessa kuvassa väri on lähempänä todellisuutta) ja kyseessä on siis kerran kaulan ympäri pyöräytettävä huivi, joka kiinnitetään napeilla. Minusta tämä oli ihan mahdottoman hyvä idea, joten senpä takia oli pakko ryhtyä heti tuumasta toimeen.

Tällaisia kaulan lämmittimiä tällä kertaa ja seuraavaksi jotain muuta mukavaa. Seuraava päivitykseni menee varmaankin Joulun jälkeen.

Näin ollen toivotan Sinulle oikein rauhallista ja tunnelmallista Joulua!

Muutama sana on ihan pakko yllä olevasta kuvasta vielä kertoa. Somisteena on suosikkijoulukoristeeni; PartyLiten enkelikello muutamien vuosien takaa ja liinana on mm. marrakuussa 2007 ristipistoilemani ihastuttava joululiina. Liina valmistui sitten lopultakin ja reunan viimeistelee punaiset pitsit.

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä Joulun viettoon.