Kiitoksia aivan ihastuttavista kommenteistanne jälleen! Tuosta Tundra-huivista tuli kyllä hauska ja hieman erillainen huivi. Mukava muisto Turkin lämpöisistä tunnelmista syksyn kylmyyteen

Virkkailin tässä välityönä Annelin innoittamana ja hyvän ohjeen avulla muutaman pienen mekko patalapun.

Kiva malli ja suloisia patamekkoja näistä tulee. Minulla tuli kaikista vähän erikokoisia. Ensimmäisessä (vasemmalla) valkoinen lanka taisi olla Isoveljestä (vyötteettömän langan kun kaapistani kaivoin) vaikka piti olla 7 veljestä. Joten siitä tuli hieman iso. Keskimmäinen  ja oikeanpuoleinen mekko on sitten tehty 7 veljestä langasta. Näihinkin tuli pieni koko ero johtuen helman leveydestä. Viimeisimpään eli oikeanpuoleiseen olen varsin tyytyväinen ja tästä tuli mielestäni juuri sopivan kokoinen ja kauniin symmetrinen pikku mekkonen. Näitä tehdessäni mieleeni juolahti yksi joululahja idea... Mutta jätän sen vielä hautumaan ja saas nähdä tuleeko toteutettua. Joka tapauksessa suuret kiitoset Annelille ihastuttavasta ohjeesta

Eilen, kun saavuin kotiin posti oli tuonut minulle paketin saapumisilmoituksen. Ei muuta kuin kiireesti postiin ja pakettia hakemaan. Iso paketti siellä olikin odottelemassa ja hyvä, että maltoin kotiin asti tulla sitä aukaisemaan. Kaikkea ihanaa sieltä sitten löytyikin: 

Suuret kiitokset Jaanalle upeasta palkinnosta, jonka siis voitin hänen blogissaan olleesta arvonnasta.

Tähän loppuun pakko laittaa pari kukkaiskuvaa. Etupihan kukkapenkkiin aukesi aivan ihastuttavan värisiä kukkia: 

Ja lisäksi tyttöjen kanssa aiemmin istuttamamme auringonkukat kasvavat myös kovaa vauhtia. Toivottavasti ehtivät kukkiakin tälle kesälle, isot nuput niissä ainakin jo on: 

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua Sinulle ja mukavaa, että kävit katselemassa kuulumisiani Tervetuloa uudelleenkin!

PS: Viikonlopun aikana lisään sen koostekuvan tekemistäni Kesä Yön Hullutus töistä.