Koska nyt tuntuu olevan hiljaista töiden valmistumisen suhteen, ajattelin laittaa näin kuvattomalla viestillä vähän tilanneraporttia. Työn alla on siis edelleen neuletakin pariksi villahousut. Ensimmäinen lahje on menossa (edelleen). Taas on vain sellainen tilanne, että työnteko tuppaa häiritsemään käsitöiden tekemistä =)

Välityönä ajatuksenani oli tehdä itselleni valkoinen pipo tällä ohjeella. Lankana käytin Novita 7 veljestä + Kitten Mohair (molemmat luonnonvalkoisia) ja puikkona nro 4 sukkapuikot. No, koska käsialani on tiukan puoleista piposta tuli yllätys yllätys liian pieni. Pipo on kuitenkin muutoin valmiina, mutta langat on vielä päättelemättä ja kukka tekemättä (kuvan lisään kun saan pipot viimeisteltyä). Siitä tuli kyllä muuten todella kivan näköinen ja lämpimän oloinen, joten täytyy vähän silmukoita lisäillä tai etsiä isommat puikot =), jotta saa omaan päähän sopivan. Tälle pipolle löytyy kuitenkin käyttäjä siskon perheestä, joten ihan turha työ se ei ollut.

Mutta nyt tästä hivuttaudun sohvan nurkkaan lankakerien kanssa, josko jotain jossain vaiheessa valmistuisikin =). Mukavaa pakkaspäivän jatkoa kaikille lukijoilleni. Olisi muuten kiva tietää paljonko eripuolilla maata on ollut tänään pakkasta. Täällä (eli siis Oulussa) oli aamulla -32° ja nyt mittari näyttää -28.4°. Urheasti kuitenkin kävimme Jamin kanssa hieman vajaan tunnin lenkin joen jäällä kävelemässä =).