On ihan pakko laittaa kuvia tyttöjen nukkumahuoneesta. Äitini toi nimittäin aivan ihastuttavat retroverhot  Verhot ovat Marimekkoa ja kankaassa on vuosiluku 1972. Verhot on alunperin ostettu isosiskolleni aika lähellä tuota verhon vuosilukua ja ovat olleet hyvässä tallessa siitä lähtien. Nyt ne löysivät paikkansa meidän tyttöjen nukkarista. Olin nimittäin jo aiemmin ostanut seinäkoristeeksi oransseja ja keltaisia kukkia ja ne nähdessään äitini muisti ko. verhot. Aivan ihastuttava kokonaisuus näistä tulikin ja nyt tytöillä on varsinainen retro nukkari. Toisella seinällä (kuvan ulkopuolella) on kukkasista pystysuuntainen asetelman perhosten kera.

Tässä vielä hieman parempi kuva ihastuttavasta verhokankaasta:

Lisäksi äidilläni on myös yksi päiväpeite tästä kankaasta. Kunhan tulee seuraavan kerran käymään tuo päiväpeitteen tullessaan ja pitää miettiä saisiko siitä tuunattua kaksi päiväpeitettä yhdistämällä esim. johonkin yksiväriseen kankaaseen.

Tästä teemasta innostuneena päätin tuunata kauan kauan sitten tekemäni Suojelusenkeli kanavatyön kehykset sopimaan paremmin huoneeseen. Tällaiset kehyksistä sitten tuli (olivat alunperin tummansiniset):

Eli siis ihan perusvalkoiset ja pariin nurkkaan maalasin ihan vapaalla kädellä huoneen teeman mukaan muutamia kukkasia.

Että tällaisia tunnelmia tällä kertaa Nyt taas puikot heilumaan, että saa KYHäilyitä valmistumaan.

Mukavaa, että käyt täällä vierailemassa ja oikein hyvää alkavaa viikkoa!