Huh hellettä Kyllä varmaan naapurit katsoivat tänään(kin) ihmeissään, kun olin lasten kanssa pihalla ja istuin teranssilla villasukkaa neuloen Ei ehkä ihan ensimmäinen mieleen tuleva käsityö tällaisilla helteillä, mutta KYHäilyt on saatava valmiiksi. Jotain onkin jo valmistunut.

KYH 18 eli villasukat siskon pojalleni valmistuivat. Hänellä on synttärijuhlat tulevana viikonloppuna ja halusin saadan nämä mukaan lahjapakettiin Ei taas ehkä ihan ensimmäisiä lahjaideoita kesähelteillä, mutta menköön. (Niin onneksi hän saa jotain muutakin hieman kesäisempää.) Sukat on siis neulottu 7 veljeksestä (omaksi muistiksi; 12 s/puikko) ja koko on n. 39.

Myös KYH 15 eli toinen perinnehuivi on valmistunut. Lankana siis tutuksi tullut Tico Tico + Wool. Tässä oli silmukoita leveimmässä kohdassa 20 ja neulottu nro 4.5 puikoilla.

Sain tänään myös pitkästä aikaa hieman leivottua. Sellaisia "peltisämpylöitä" tein. Ohje löytyi puuropaketin kyljestä ja muuntelin sitä hieman mieleisemmäksi. Oli niin maistuvaa, että muutama vain muutama pala on enää jäljellä. Saanen tarjota uunituoretta leipää

Leivän päälle laitoin kuvassa näkyviä Turkin tulijaisia eli jotain siemeniä, jotka on tarkoitettu leivän päälle. Näitä alunperin lähdinkin kokeilemaan ja kivan lisämaun leipään siemenet kyllä toivatkin. Kuvassa myös muutama muukin Turkista matkannut tavara.

Mukavaa, että käyt kurkistamassa kuulumisiani Ja kiitoksia ihanista kommenteista!

Oikein aurinkoista ja helteistä loppuviikkoa!