Ihan ensimmäisenä kiitän ihanista kommenteista edelliseen päivitykseen

Tästä taitaakin tulla vähän pidempi postaus. On useamman päivän Hulluttelut päivittämättä. Vointini on jo onneksi kohentunut ja käsityötkin taas luistaa KYHäilyssä olen pysynyt suht aikataulussa. Tein pienempiä töitä sairastelun aikana, mutta jotain joka päivä kuitenkin Tässäpä vähän tilannekatsausta: 

KYH 10 on neljä pientä virkattua kukkasta Miamista. Nämä ovat vielä hieman kesken, tarkoitus olisi tulla pyyheklipsuja . Eli siis kukkien taakse pitäisi vielä kiinnittää klipsut, joihin pyyhkeet voi ripustaa. Jähtäväksi jää kannattelevatko nämä isoja kylpypyyhkeitä vaiko sitten ihan käsipyyhkeitä.

KYH 11 on pienemmälle Babyborn nukelle virkattu hellehattu. Malli on omasta päästä ja lankana jälleen Novita Miami.

KYH 12 on samaisen nuken virkattu mekko. Malli on omasta päästä ja lankana Miami. Mekko on vielä hieman kesken. Selkäpuolelta puuttuu napit ja edusta kaipaa jotain somistusta.

KYH 13 on tulossa villasukat miehelle. Syksyä varten valmiiksi ajattelin nämäkin tehdä. Lankana on Novitan 7 veljestä joku raitalanka (vyöte ei ole tallessa, joten en muista tarkkaa nimeä). Raitalanka riittää (toivottavasti) varsiin ja teräosasta ajattelin tehdä yksivärisen harmaan.

KYH 14:sta on tulossa huivihattu. Lankana on joku lankakätköistä löytynyt ikivanha puuvillalanka.

Tämän päivän KYH on vielä aloittamatta, mutta vielä ehdin aloittaa toisen perinnehuivin .

Eli tällaisia on siis hypännyt puikoille. Osa jo hyvällä mallilla valmiina ja osa vielä täysin kesken....

Tässäpä muutama valmistunut KYHäily: 

Eli siis "Elisa-vauvan" kesämekko ja hellehattu ovat täysin valmiina. Ihan kiva asukokonaisuus tuli Toisena tai siis kolmantena täysin valmistuneena työnä on KYH 7 eli ensimmäinen perinnehuivi tytölle. Omasta päästä tämänkin tikustelin ja juuri sopivan kokoinen tuli. Kuvaa en oikean mallin päällä ehtinyt ottaa, joten Kultamosaiikki hurricane saa jälleen toimia mallina

Tällaista tällä kertaa. Nyt vielä hetkeksi puikkojen ja lankojen pariin

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!