Lopultakin sain kuvia koneelle, joten tässä tulee nyt lupaamani päivytys käsityörintaman tapahtumiin. Ensin esittelen muut valmistuneet käsityöni ja sitten omassa jutussaan tulee kastemekon kuvat ja tiedot.

1011183.jpg
5.8.2007 hankin langat kalastajanneuleeseen. Ohje on Novita syksy 2007 ekstrasta, malli 9. Koko on miesten M ja lankana kuvan osoittama 7 veljestä.
1011184.jpg
Tarkkoja päivämääriä en ole laittanut valitettavasti ylös, mutta noin kuukauden kuluttua kalastanneule valmistui. Neule onnistui mielestäni hyvin ja jännittämäni raglansaumat onnistuivat myös hyvin. Neule onkin ollut jo miehelläni kovassa käytössä. Muuten tein neuleen ohjeen mukaan, mutta etu- ja takakappaleen neuloin hihansuihin asti pyörönä. Näin jälkikäteen mietittynä neule olisi saanut olla ehkä muutaman sentin pidempi, mutta ihan hyvä se on näinkin.
1011186.jpg
Samaan sarjaan tein sitten omalla ohjeella villasukat (perussukat) ja kämmekäät. Näissä toistuu kalastajanneuleen mallineule. Lankana edelleen 7 veljestä.

1011197.jpg
Joululahjoiksi on valmistunut myös kolme paria viime talvelta tuttuja tähtisukkia. (Lahjojen saajat eivät toivottavasti vieraile blogissani =). Lankana kaikissa sukissa on Novita nalle ja ohje löytyy Moda 6/2004 (tosin olen sitä hieman muunnellut lankaan sopivaksi).

1011191.jpg
Ja toki myös pienelle tulokkaalle on tullut jotain värkättyä. Eli muutamat sukat, lapaset ja myssy. Sukkien ja lapasten ohje on omasta päästä ja myssyn ohje löytyy mm. Woolin vyötteestä. Lankana näissä on Novita nalle. Asusteiden väristä voinee päätellä jotain tulokkaan arvioidusta sukupuolesta... =) (Hmmm... kuva on jotenkin vähän heilahtanut....)

Tässäpä on pääpiirteissään tämän syksyn käsityösaalis. Muutamia perussukia ym. pientä on myös valmistunut, mutta niistäpä ei sen ihmeemmin kuvia ole tullut otettua. Jatkossa yritän hieman ahkerammin päivittää käsityökuulumisia.