Kiirusta meinaa pitää... KYHäily aika lähenee loppuaan ja minulla se loppuu hieman aikaisemmin, koska lähdemme ylihuomenna reissuun viikoksi ja sinne käsitöitä en luultavastikaan pysty ottamaan mukaan. Olen siis tehnyt pienoisen loppukirin, jotta saan tarvittavan määrän aloituksia määräaikaan mennessä tehtyä. Onneksi on sitten vielä aikaa viimeistellä työt. Tässäpäs hieman dokumenttia aloituksista ja osin jo valmistuneitakin KYHäilyitä.

KYH 17 on lapaset kuten jo aiemmin mainitsinkin. Toinen lapanen valmiina.

KYH 18 on villasukat siskonpojalleni. Lankana 7 veljestä. Toiveena oli harmaat sukat joissa mustia rantuja varressa. No mielestäni se näytti hieman liian synkältä, joten lisäsin vähän väriä varteen. Toivottavasti kuitenkin kelpaavat.

KYH 19 on huivihattu aikuiselle (kuvassa oikealla). Näitä nyt tulee useampia, kun löytyi niin kiva malli Lankana on Novitan puro batik (jota tässä muutama pvä sitten ale-korista mukaani nappasin ). (Omaksi muistiksi; silmukoita 77.)

KYH 20 on huivihattu lapselle (kuvassa vasemmalla). Tässäkin lankana puro batik hieman eri värisenä. (Omaksi muistiksi; silmukoita 71.)

Ihan mukavaa neulottavaa tämä batik tuntuu olevan, mutta lankojen värit vähän ihmetyttää.... Otin huivihatuista kuvan vierekkään, jotta voi paremmin verrata pintaneulosta. Lastenhatun (vasen) huiviosan neuloin sileänä neuleena ja loppuosaan muutaman ainaoikein kierroksen ja aikuisenhattu (oikea) on neulottu ohjeen mukaan ainaoikein. Mielestäni ainakin tällainen raidallinen lanka pääse paremmin oikeuksiin tuossa sileässä neuleessa. Vai mitä mieltä olet?

KYH 21 on toisen lapasparin alku perinnehuiville kaveriksi. (Omaksi muistiksi; silmukoita 7 + 6 + 7 + 6.) Kuvassa etualalla.

KYH 22 huivihattu nro II puro batikista lapselle (kuvassa vasemmalla ylhäällä) ja KYH 23 on huivihattu nro II puro batikista aikuiselle (kuvassa oikealla ylhäällä).

Huh huh Voiton puolella jo reilusti. Vielä pari työtä pitäisi saada alulle, niin sitten pääsee lopettelemaan keskeneräisiä töitä. Teenpä tähän listan KYHäilyistäni, tilanteen kartoittamiseksi: 

KYH 1 Tico Tico sukat

KYH 2 Kukka patalappu VALMIS

KYH 3 Tico Tico kämmekäät VALMIS

KYH 4 Rose-kesäpipo VALMIS

KYH 5 Kännykkäkotelo VALMIS

KYH 6 Palmikko sukat

KYH 7 Perinnehuivi nro I VALMIS

KYH 8 Baby bornin hellemekko VALMIS

KYH 9 Baby bornin hellehattu VALMIS

KYH 10 Pyyhekukkaset 4 kpl

KYH 11 Pienemmän Baby bornin hellehattu VALMIS

KYH 12 Pienemmän Baby bornin hellemekko

KYH 13 Villasukat miehelle nro 42

KYH 14 Pinkki huivihattu lapselle VALMIS

KYH 15 Perinnehuivi nro II

KYH 16 Roosa huivihattu aikuiselle VALMIS

KYH 17 Lapsen lapaset nro I

KYH 18 Villasukat pojalle nro 39

KYH 19 Huivihattu aikuselle puro batikista nro I VALMIS

KYH 20 Huivihattu lapselle puro batikista nro I VALMIS

KYH 21 Lapsen lapaset nro II

KYH 22 Huivihattu lapselle puro batikista nro II

KYH 23 Huivihattu aikuiselle puro batikista nro II

KYH 24 ?

KYH 25 ?

Että sellainen lista. Pikaisesti laskettuna 12 työtä on valmiina ja muutama on ihan viittävaille valmiina. Olen ihan tyytyväinen itseeni, että olen näin hyvin suoritunut tästä hullutuksesta vaikka melkein viikon olin välissä sairaanakin  Toivottavasti vain kaikki valmistuvat ajoissa eli heinäkuun loppuun mennessä. Nyt pitää palata puikkojen ääreen ja sitten matkalaukkujen pakkausta suunnittelemaan

Kiitoksia ihanista kommenteista ja toivottavasti vielä jaksat näitä KYHäily kuulumisia