Kiitoksia ihanista kommenteista

Huomasin viikolla, ettei tytöillä ole oikein sopivaa kaulan lämmitintä nyt kun ilmat (lopultakin) ovat vähän pakastuneet. Niinpä siis kiireesti tuumasta toimeen. Kaapista löysin ihastuttavan pehmoista Novitan Softy -lankaa ja netistä vähän ohjeita/ideoita etsiskelin. Ensin ajattelin tehdä ihan perinteisen kaulahuivin, mutta kaulurimallinen on vielä mielestäni käytännöllisempi. Törmäsin Ullan neuleohjeissa Puolueeton nimiseen keeppiin ja ohjetta hieman muuntelemalla tein kaulurin vai keepiksikö tätä nyt sanoisi:

Mukavan pehmoinen ja ilmeisen mieluinen tästä tulikin. Hyvä, kun lämmittää samalla harteitakin. Huomenna pitää testata, että miten tämä toimii käytännössä ulkovaatteiden kanssa.

Ja yllätys yllätys toinen samanmoinen hyppäsikin jo puikoille Pitäähän sitä pikkusiskollakin olla kaulanlämmitin. Jälleen kerran voin todeta, että kyllä sitä lankaa kannattaa hamstrata. On sitten mistä ottaa kun inspiraatio iskee.

Lopuksi vielä muutama lankahankintani, jotka ovat jääneet esittelemättä. Kävimme tässä jokunen viikko sitten Haaparannassa ja sieltä tarttui mukaani seuraavia herkullisen värisiä lankoja: 

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle