Elokuun lopulla tein tytöille pyöräilykypärien alle seuraavanlaiset myssyt: 

Lankana molemmissa jämäkeristä Novita Nallea/Woolia kaksinkertaisena (tai siis kaksi eriväristä lankaa). Ajatuksena oli tehdä ns. normaalit lakit ilman tupsuja yms, jotta mahtuvat hyvin pyöräilykypärien alle. Ihan näppärät myssyt näistä tulikin; Kypärä menee hyvin päähän ja korvatkin pysyvät hyvin suojassa. Ronjan lakki olisi saanut olla ehkä kerroksen lyhyempi (meinaa vähän valua silmille).

Tämä villapuku onkin sitten ollut useamman syksyn työnä ja nyt se lopultakin valmistui!

Lankana on Novita Nalle. Raidoitus tehty kolmella erivärisellä Nalle langalla ja kuten arvata saattaa langanpäitä oli yks tai kaks tai aika monta! Eli viime syksynä (-09) aloin tätä neulomaan ja sainkin kaikki osat tehtyä, mutta sitten se upposi jonnekin käsityökorin pohjalle.... Kunnes taas löytyi sieltä kevättalvella -10. Tällä erää sain pääteltyä kaikki langanpäät ja ommeltua kasaan, vain vetoketju jäi puuttumaan. Yllättivätköhän lämpimät ilmat ja jälleen tämä unhoittui korin perukoille. Nyt elokuun loppupuolella kaivoin villapuvuntekeleen uudestaan esiin ja vetoketjukin löysi paikalleen.

Nippa nappa puku vielä Ronjalle mahtuu, mutta onneksi on sitten toinenkin pitäjä Villapuvun ohje löytyy myös jostain vanhasta Novitasta, jonka voin tarvittaessa kaivella esiin. Alunperin puvussa oli hihan- ja lahkeensuissa taitokset, joten näiden ansiosta oli hieman kasvunvaraa. Olenkin tässä mietiskellyt, josko alkaisi tekemään uutta villapukua vähän isompana. Tällä kertaa (virheestä viisastuneena) teen joko yksivärisenä tai sitten noilla upeilla valmiiksi raidoitetuilla langoilla.