Eilen illalla sain valmiiksi useammankin työn. Ensinnäkin tytöille kauppalapaset:

Ohje on oma peruslapanen ja lankana on violetti Drops Merino Extra Fine + pinkki Novita Rose Mohair. Lapasista tuli aivan ihana pehmoiset ja todella lämpimän oloiset. (Omaksi muistiksi laitan tähän, että isommissa lapasissa on 24 s ja pienemmissä 22 s, nro 5 sukkapuikot.)  Merino lanka oli minulle uusi tuttavuus, mutta veikkaampa, että tulen tekemään siitä jatkossa yhtä sun toista mukavaa :) Aivan ihana lanka siis!

Sitten sain tehtyä miehellenikin vähän lämmikettä. Eli pipo ja kynsikkään/kämmekäät (miten sen haluaa sanoa).

Lankana näissä on Novita 7 Veljestä ja 7 Veljestä Polkka. Kynsikkäät olen itseasiassa tehnyt jo paljon aiemmin, mutta lankojen päättelyssä taas meni oma aikansa... :) Kun pipo sitten illalla valmistui sain inspiraation päätellä myös kynsikkäät, jotta asusteet saadaan käyttöön. Kummassakin on oma malli, pipoon katselin vähän mallia lehdistä, mutta lopulta sovelsin sitten oman mielen mukaan :) Pipo on siis tuollainen hieman pidempi malli, kuten alakuvasta paremmin käykin ilmi. (Omaksi muistiksi jälleen, eli pipossa aluksi 100 s + resorin jälkeen 10 s lisäys = 110 s ja nro 5 sukkapuikot.)

Polkka oli minulle myös uusi tuttavuus noita kynsikkäitä tehdessäni. Sinänsä ihan hauska idea, tuo itsestään rannoittuva lanka. Tosin minua hieman ärsytti se, että vaikka kuinka täsmäsi aloitukset samaan kohtaan rannut eivät siltikään menneet ihan samaan kohtaan. Mielestäni kaiken pitäisi olla symmetristä. No eipä se käyttöä haittaa, ja kovin mieluisat ne tuntuvat olevan :) Sehän se on tärkeintä.

Kiitoksia kommenteista ja niitä on erittäin mukava lukea ja käydä vastavierailulla, saaden uusia ihastuttavia ideioita ja vinkkejä :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja ei muuta kuin kiliseviä puikkoja :D