Huh, vielä ehdin heinäkuun puolelle laittamaan aiemmin lupaamani koosteen tekemistäni KesäYön Hullutus töistä. Tässäpä siis koostekuva kaikista tekemistäni käsitöistä: 

Että sellaisen satsin käsitöitä sain aikaiseksi tämän hullutuksen aikana. Tämän kummempaa erittelyä en näistä tee, koska jokaisesta on jo tarkemmat esittelyt jossakin vaiheessa alempana.

Piti taas vähän santsata lankaa Olen nimittäin haaveillut ihanasta Novitan Kide langasta siitä asti, kun se tuli valikoimiin, mutta aina on jäänyt hyllyyn lähinnä korkean hintansa vuoksi. No nyt sitten tärppäsi ja löysin ale-korista puoleen hintaan kyseistä vaaleanpunaista ihanuutta ja pakkohan sitä oli sitten hamstrata Lisäksi ostin pari keraa uuden uutta Kelo-lankaa.

Näille on jo suunnitelmat valmiina. Kide-langasta tulee tytöille neuletunikat/-paidat/-takit ja Kelosta teen kaapista löytyvän Tempo-langan kanssa itselleni jotain kivaa Aikataulusta en anna mitään takeita vielä, vaan valmistuvat kunhan ehtivät

Olen tässä värkännyt vähän muunlaisia käsitöitäkin. Nimittäin marsipaanikoristeita ensiviikonlopun synttärikakku(j)a varten:

Onneksi jo tämän verran valmiina, mutta vielä pitää tehdä paljon kukkasia lisää. Lehtien alla on muuten huovutusalusta, jonka olen joskus kauan sitten ostanut, mutten ole sitä koskaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa vielä käyttänyt. Nyt huovutusalustasta oli kuitenkin suunnattomasti apua kukkien muotoilussa.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja kiitoksia ihanista kommenteista!