Kiitoksia aivan ihanista kommenteista! Nuo edellisen postauksen seinällä olevat kukkaset ovat jostain paperinarusta tms kiedottu metallisen kehikon ympärille eli siis eivät ole huovutettuja. Hyvä idea kylläkin, pitääpä pistää korvan taakse.

Jotain pientä on taas valmistunutkin. Eli siis KYH 1 pienet villasukat Tico Ticosta. Sukat on omalla perussukkaohjeella tehty, kokona noin 24. Pienet palmikot kulkevat sukkien ulkosyrjillä koristeena. Muita koristeita ei näin värikäs lanka mielestäni kaipaakkaan. (Omaksi muistiksi; silmukoita 10 + 12 + 10 + 12.)

 

Nämä ovat nyt tällä erää viimeiset työt Tico Ticosta ja loput tästä langasta saa ainakin vähä

ksi aikaa mennä kaappiin odottelemaan. On tullut sen verran useita töitä nyt tästä tehtyä.

Toisena valmistuneena työnä on KYH13 miehen villasukat 7 veljeksestä.

Nämäkin ovat ihan perussukat, kokoa 42. Poikkeuksellista kyllä (ainakin minulle) näissä ei ole tasarannut. Tavoitteenani oli nimittäin saada kulutettua harmaakirjava 7 veljes näiden sukkien myötä ja aika tarkasti se kuluikin. Sen takia ei ollut mahdollista tasata rantuja. Mikäli katsot näiden sukkien aloituskuvaa huomaat että ei näistä sitten tullukaan ihan sellaiset. Eli alun tekele piti purkaan, kun huomasin, ettei kirjava lanka olisikaan riittänyt niin pitkiin varsiin kuin halusin. No joka tapauksessa nämä tulevat varmasti syksyllä kovaan käyttöön saapassukkina

Kone taas temppuilee sen verran uhkaavasti, että lopetan kirjoituksen tähän ja toivon, että julkaiseminen onnistuu. Oikein mukavaa viikon jatkoa juuri Sinulle ja mukavaa, että käyt täällä vierailulla!