Voi ärri ja purri kuten otsikosta näkyykin! Nyt kyllä harmittaa! Laitoin juuri pienemmän Miami neuletakin venytykseen ja voi mikä yllätys!!! Takakappaleen yläosassa ja hihoissa on ihan selvä väriero! Ostin kaikki langat kerralla ja samaa erää. Tarkistan AINA langoista ostaessani, että eränumero on sama, ettei tällaisia väriyllätyksiä tule. Mutta kuinkas kävikään.... Tästä kuvasta näkyy sävyeron (luonnossa näkyy paljon selvemmin):

Eli takakappaleen yläosa on selvästi tummempaa kuin muut. Samoin oikean puoleinen hiha ja vasemmassa hihassa hieman ennen kaarroketta sävy taas vaihtuu.... Harmittaa!!! Toivottavasti valmiissa työssä ei erotu kovin selvästi... Pitäisiköhän tehdä Novitalle reklamaatio asiasta??? Pitäisi kuitenkin olla ihan laadukkaita lankoja... No mutta purkamaan en ala (ainakaan ihan heti) vaan katsotaan miltä neule valmiina näytää.

Toisen takin kasasin eilen nappeja vaille valmiiksi eikä siinä onneksi ollut mitään sävyeroja. Laittelen kuvia lisää kunhan saan kasattua nämä ihan valmiiksi.