Heipä hei! Suuret kiitokset ihanista kommenteista jälleen kerran

Olen tässä vähän auttanut tonttuja joululahjojen teossa. Pienimmäinen neitikin sai synttärilahjaksi "Baby pööni"-nuken (kuten hän itse sanoo). Joten päätin tehdä joululahjaksi vauvoille jotain lämmintä talveksi. Katselin ohjeita vähän sieltä sun täältä, mutta ihan sopivaa ei löytynyt. Novitasta 6/2002 löysin nuken neuletakin ohjeen ja sitä käytin sitten hieman apuna takkia neuloessa.

Tällainen siitä sitten tuli: 

Lankana on kaapista löytyneet Novitan Wool sekä pörröinen Kotikulta Ilona-lanka. Napit laiton vain yläosaan, jotta istuisi paremmin ja lastenkin olisi takki helpompi pukea nukelle päälle. Takista tuli juuri sopivan kokoinen ja ihan mukavan näköinen. Eikä varmaan tule yllätyksenä, että toinen neuletakki on jo puikoilla. Vielä ainakin villapöksyt pitäisi takin kaveriksi neuloa. Toivottavasti pehmoisat paketit ovat tyttöjen mieleen.

Eilen sairauspäivän piristykseksi leivoimme tyttöjen kanssa piparikuuset. Ostin viime talvena Wiltonin Christmas Cookie Tree -pakkauksen. Paketissa on 10 erikokoista tähtimuottia ja ne kokoamalla saa hienon kuusen.

Tällaiset piparikuuset saimme aikaiseksi:

Tytöt itse koristelivat alimpia isoja tähtiä ja minä koristelin kaveriksi ylimpiä. Meidän kuusista tuli vähän matalampia, koska jokaista tähteä on vain yksi eikä kaksi kuten ohjeessa neuvottiin. Kivaa puuhastelua pipareiden koristelu olikin. Tällainen olisi mukava vieminenkin, kun tässä joulun aikaan kylästellään ystävien ja sukulaisten luona. Piparkakun tuoksun innoittamana vaihdoin jouluverhot ja vähän muutakin joulu tilpehööriä laitoin esille. Sataisi vain sitä lunta, että ulkonakin olisi talven näköistä....

Mutta oikein mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää Sinulle ja kiitoksia vierailusta! Jätäthän merkintää käynnistäsi, niin tulen vastavierailulle