Hei ihanat blogiystäväni ja oikein mukavaa perjantaita!

Suuren suuret kiitokset runsaista ja ihastuttavista kommenteista edelliseen postaukseeni. Tunika onkin jo ollut useasti käytössä ja on kyllä aivan ihana! Kerrankin onnistuin tekemään jotain juuri sopivaa ihan vain itselle.

No mutta sitten uuden käsityön pariin. Selaillessani ja katsellessani toinen toistaan ihanampia käsityöblogeja keräilen samalla talteen toinen toistaan mukavampia, hauskempia ja kauniipia ohjeita tulevan varalle. Enkulin käsitöistä löysin aivan ihastuttavat lapset jotka hän oli tehnyt: A bird in the hand -lapaset.  (Linkistä pääset Enkulin sivuille sekä löydät ohjeen sieltä, koska en nyt syystä tai toisesta saanut sitä tähän linkitettyä.)

Tulostin ohjeen samantien ja lapaset näyttivät niin kauniilta, että heti piti ryhtyä tuumasta toimeen.

Tällaiset Lennä lennä -lapaset sain aikaiseksi: 

Lankana on Kauhavan Kangas-Aitta Oy:n INKA alpakkalanka. Joitakin pieniä muutoksia ohjeeseen tein, kuten esim. peukalon sovelsin omasta päästä. En oikein hyvin hallitse englannin kielisiä ohjeita. Alunperin tarkoituksenani oli tehdä harmaa pohja ja valkoiset linnut, mutta.... huomaamattani vahingossa aloin tekemään värit juuri väärinpäin, enkä enää halunnut purkaa ja aloittaa alusta, joten saavat nyt kelvata näin. Ehkäpä joskus myöhemmin teen toiset ja silloin värit oikeinpäin. Muuten ohje oli kyllä tosi selkeä ja lapasia oli hauska neuloa.

Oikein mukavaa viikonloppua Sinulle ja kiitoksia vierailusta!